Обучение от световен клас за ученици от България, 100% безплатно!

Защо повечето хора се чустват засрамени, нервни или притеснени, когато говорят на английски?

Какво не е наред? Губят ли си времето чрез стандартните методи? Ще могат ли да говорят английски свободно и ясно?
НЕ е по тяхна вина! Повечето класове и учители използват стари методи, стари уроци и стари учебници, които са скучни и неефективни.
Ние използваме Нова Методика на преподаване!

УЧЕТЕ АНГЛИЙСКИ ЧРЕЗ ТАЗИ СИЛНА МЕТОДИКА

Учете се естествено и игриво като дете

Никога не изучавайте граматически правила

Учете с ушите си, а не с очите

Научете граматиката със забавни истории

Учете се активно, като отговаряте на прости въпроси

Емоционални уроци, които са запомнящи се

Модули на методиката:

Модул 1

Тема

Темата съдържа видео, аудио и текстови материали, който са изградени изцяло от реален английски. Представете си, ако уроците по английски биха могли да бъдат забавни, лесни, интересни, странни, интелигентни и смешни - бихте ли искали да научите повече английски? Мислете дълбоко, смейте се силно, усмихнете се с голяма усмивка, скочете с енергия, научете ценна информация ... с аудио, видео и текст в едно.

Модул 2

Лексика

Чрез асоциативна методика се научават всички дими, фрази и изречения от темата, и тя бива разбрана на 100%. Знаете ли, че трябва да учите английски с слушане, за да можете бързо да го използвате, докато говорите? Модула лексика е по-мощен от нормалните уроци за четене. Чрез асоциации и слушане, скороста на научаване се увеличава.

Модул 3

Мини - истории с въпроси

Забавни, кратки и емоционални истории, към които се задават множество въпроси. Това е най- силният модул, в който езика са научава автоматично и трайно. Този нов вид урок, когато се използва ежедневно, ви кара да разбирате и говорите английски по-лесно? Когато използвате модула всеки ден, подобрявате скоростта на говорене и слушане, като отговаряте на прости въпроси възможно най-бързо.

Модул 4

Времеви мини - истории

Мини - истории разказани в различните времена. Към тези истории също се задават въпроси в съответните времена. Така се научава английската граматика интуитивно и автоматично. Този модул е тайната за научаване на английската граматика. Ами ако можете да учите граматика като децата по естесвен начин, без скучни граматически правила.

Как с тази методика учите по - бързо и ефективно?

Методиката да научите граматика без „правила”:

Използвайте правилно английската граматика, като учите граматиката по естествен начин.

Методиката на дълбокото обучение, която ви помага да използвате английския език по-бързо.

Запомняйте английските думи, фрази и граматика - и ги използвайте в реални разговори. Чувствайте се уверени във вашите способности да комуникирате на английски.

Методиката, която Ви помага да научите английски без скука

Няма повече учебници, няма повече тестове, няма повече домашни и упражнения.

Методиката, по която избягвате стреса и бавната реч.

Забавните и луди мини-истории ви обучават да говорите и да реагирате по-бързо.

Методиката, по която изучавате английски по отпускащ начин, като слушате интересни теми на реален английски.

Представете си да мислите, да се усмихвате и да се смеете, докато се учите.

Методиката, която използват най-добрите английски говорители, как учат и как можете да използвате техниките, които използват.

За да постигнете успех, копирайте най-успешните хора.

7 - те правила да говорите свободно английски език

1

Винаги изучавайте и преглеждайте фрази, а не отделни думи. Никога не изучавайте една отделна дума. Никога! Когато намерите нова дума, винаги учете фразата, в която е. Винаги! Когато преглеждате, винаги преглеждайте цялата фраза, … не думата. Събирайте фрази. Вашето говорене и граматика ще се подобрят 4-5 пъти по-бързо. Винаги пишете пълната фраза. Никога повече не изучавайте единични думи. Никога не записвайте еднични думи в тетрадка. Учете само фрази. Фразите са групи от думи, които естествено се ползват заедно.

2

Не изучавайте граматиката. Спрете да изучавате граматика! Изхвърлете своите граматични книги и учебници. Граматичните правила ви учат да мислите за английски, а Вие искате да говорите автоматично – без да мислите! Така че правило 2 е: Не изучавайте граматиката!

3

Най-важното правило – Слушайте Първо ! Слушане, слушане, слушане. Трябва да слушате РАЗБИРАЕМ английски. Трябва да слушате английски ВСЕКИ ДЕН. Не четете от учебници. Слушайте английски. Просто е. Това е ключът към вашия успех на английски. Спрете да четете от учебници. Започнете да слушате всеки ден.   Учете с уши, а не с очи. В повечето училища изучавате английски с очите си. Четете учебници. Вие изучавате граматически правила. Прекарвайте по-голямата част от времето си, като слушате реален английски – това е ключът към отличното говорене.

4

Бавно, дълбоко учене е най-доброто. Тайната на лесното говорене е да учите всяка дума и фраза ДЪЛБО. Не е достатъчно да се запомни нещо, гогато се учи за тест. Трябва да инсталирате думите и фразите дълбоко в мозъка си. За да говорите лесно английски, трябва да повтаряте всеки урок много пъти. Трябва да учите задълбочено английски. Учете се дълбоко, говорете лесно. Как се учиш дълбоко? Лесно – всички уроци са с продължителност от две седмици. Така всичко от урока е разбрано и е научено дълбоко,  и трайно.

5

Използвайте мини-истории с различна гледна точка, наричам тези истории „времеви мини – истории“.  Те са най-мощният начин да научите и използвате английската граматика автоматично. Използвайте времевите мини – истории за автоматична граматика. Трябва да научите граматиката, като слушате истински английски език. Най-добрият начин е да слушате една и съща история … разказана в различни времена (времеви гледни точки): минало, перфектно, настояще, бъдеще. Как правим това? Лесно! Мини – -история в сегашното време, преобразуваме в другите времена. След това можете да слушате историята с много различни видове граматика. Не е необходимо да знаете граматичните правила. Просто слушайте времевите мини – истории и автоматично ще подобрите граматиката!

6

Използвайте само уроци и материали на реален английски език. Учете реален и модерен английски език, ако искате да разбирате местните и да говорите лесно. Използвайте истински списания, аудио статии, телевизионни предавания, филми, радио токшоу и аудио книги. Учете истински английски, а не английски от учебник. За да научите реален английски, трябва да слушате английски, който месните слушат, трябва да гледате, каквото те гледат, трябва да четете това, това което те четат и да слушате само реален английски. Как  да учите реален английски? Това е лесно. Спрете да използвате учебници. Вместо това слушайте само истински английски филми, телевизионни предавания, аудио книги, аудио статии, истории, филми и радио предавания. Използвайте реални английски материали. Нашите уроци са изцяло направени с реален и модерен английски език.

7

Слушайте и отговаряйте, а не слушайте и повтаряйте. Нашата методика включва специални мини – истории с въпроси, в които учениците слушат и отговарят. Във всеки урок на модула с мини-история учителят разказва кратка и проста история. Той също така задава много лесни въпроси. Всеки път, когато чуете въпрос, правите пауза и отговаряте на него. Така се научавате да отговаряш бързо на въпроси – без да мислите. Вашият английски става автоматичен. Така ще се научите да мислите бързо на английски!

Проектът "Уроците"

Събираме средства за едногодишен курс по Английски език, за десет ученика, като се учи всеки работен ден по два учебни часа.

След курса учениците ще могат да използват езика свободно.
Всеки може да научи Английски език за една година, чрез нашата Методика!

Това са нашите цели:

0

УЧЕНИКА

0

УЧЕБНИ ЧАСА

100%

РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

100% от печалбата на този сайт отива  за  благотворителния проект “Уроците”, с всяка покупка Вие помагате.

Цената на един учебен час е само 4.50лв.
Благодаря.com Пазарувай благотворително!
small_c_popup.png

Дари учебен час

Помогнете ни да направим и постигнем повече!

* Ние ще удвоим Вашето дарение, по този начин Вие дарявате, не един, а ДВА учебни часа!

Дни
Часове
Минути
Секунди
В момента протича Уебинарът "Как се учи чужд език"

Уроци по Английски - Уебинар

Как се учи чужд език

5-те неща, които никога НЕ трябва да правите и 7-те неща, които задължително трябва ДА правите,
когато учите чужд език.

*ще се свържем с Вас малко преди семинара и ще Ви изпратим линк за вход на СМС или на имейл.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Дата: 15/05/2020г. от 18:00 часа

Цена на курса за един мецец

22 Астрономически часа ( 60 мин. )
97
00
лв Месечно
  • Удобно време за провеждане на уроците (сутрин, обед или вечер)
    Вие избирате кога!
    Kато можете да променяте времето ежедневно.
  • ПРОМОЦИЯ: Запишете Вашето дете 100% безплатно!
  • 22 астрономически часа ( 60 мин. ).
  • Уроци всеки работен ден от месеца.
  • 30 дни гаранция за връщане на парите
  • ...
ПРОМО
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest