Подарък за мъж: Какво да изберем?

подарък за мъж

Подарък за мъж – някак си първосигнално, когато чуеш „подарък за мъж“, ти се струва по-сложно да намериш подходящ подарък за мъж, отколкото за жена. При жените е някак по-лесно. Но като се замислиш, не е чак толкова трудно. Мъжете са просто устроени същества. Те харесват няколко вида неща – храна и пиене, спорт, лов и риболов, пури, скъп алкохол и, разбира се, жени.

Независимо дали става дума за рожден ден, юбилей или друг специален повод, всички искаме да намерим нещо уникално и запомнящо се.

Ние сме се спрели на по-персоналните и лични подаръци – тези, които като ги погледнеш, се разтапяш от кеф. Личният подарък, за който си отделил време и мисъл да избереш най-скъпия момент, да го изработиш, поръчаш и накрая подариш, показва личното отношение към този човек. Процесът, през който минаваш, за да направиш перфектния подарък, оставя частица от теб в крайния продукт.


Персонализирани Подаръци в Рамка

Висококачествена изработка: Печатът е направен върху висококачествена фото хартия, което гарантира дълготрайност и перфектен външен вид на вашите снимки. Рамката е изработена от висококачествено дърво и е достъпна в три цвята – бял, черен и естествено дърво, което придава елегантност и стил на всяко помещение.

Перфектен подарък за всеки повод: Този фотопринт е чудесен подарък за рожден ден, юбилей, Коледа или просто като знак на обич и признателност към вашия спортен фен. Подходящ е както за вашия дом, така и за подарък на близък човек.

Одобри преди да вземеш: Всеки персонализиран дизайн ви се изпраща предварително за одобрение преди да бъде пуснат за печат.


Предложения за подарък за мъж.

1. Семеен Фотопринт в Рамка

 • Фотоколаж „Татко“ 4

  Фотоколаж „Татко“ 4

  Превърнете любимите си спомени в красив фотоколаж, който ще украси вашия дом. Колажът „Татко“ съдържа 4 от вашите избрани снимки, които ще създадат уникален и персонализиран подарък или декорация.…

 • Фотоколаж „Тате“ 4

  Фотоколаж „Тате“ 4

  Превърнете любимите си спомени в красив фотоколаж, който ще украси вашия дом. Колажът „Тате“ съдържа 4 от вашите избрани снимки, които ще създадат уникален и персонализиран подарък или декорация.…


2. Персонализиран Спортен Фотопринт


3. Технически Чертеж в Рамка

Техническите чертежи са уникален и интересен подарък за всеки, който има интерес към точните науки. Те могат да бъдат персонализирани с ваш текст, което ги прави още по-специални. Идеални за рожден ден, юбилей или Коледа, тези чертежи са перфектни за всеки, който си пада по Марвел, DC комиксите, или научната фантастика.

Ако имате идея или собствен дизайн за фотопринт, свържете се с нас и ние ще направим останалото. 🙃

tel

email


Подаръчни кошници

Подаръчните кошници са чудесен начин да поднесете разнообразие от малки, но внимателно подбрани подаръци в едно. Те могат да включват гурме храни, вина, чайове, кафе, шоколади и други деликатеси, които ще зарадват всеки мъж.

Изборът на подаръчна кошница трябва да бъде съобразен с интересите и предпочитанията на получателя. Ако той е ценител на виното, можете да изберете кошница с различни видове вина и подходящи аксесоари. За любителите на чая, една кошница с висококачествени чайове и аксесоари за чай ще бъде отличен избор.

 • Подаръчна Кошница „Шоколадови Вариации“

  Подаръчна Кошница „Шоколадови Вариации“

  Подаръчната кошница е страхотен начин да кажем „Благодаря“. В „Благодаря“ вярваме, че подаръкът не е просто предмет, а момент, който споделяме с любим човек. Продуктите в кошниците са внимателно…

 • Подаръчна Кошница „Шоколадово Пътешествие“

  Подаръчна Кошница „Шоколадово Пътешествие“

  Подаръчната кошница е страхотен начин да кажем „Благодаря“. В „Благодаря“ вярваме, че подаръкът не е просто предмет, а момент, който споделяме с любим човек. Продуктите в кошниците са внимателно…

 • Подаръчна Кошница „Итали“

  Подаръчна Кошница „Итали“

  Подаръчната кошница е страхотен начин да кажем „Благодаря“. В “Благодаря” вярваме, че подаръкът не е просто предмет, а момент, който споделяме с любим човек. Продуктите в кошниците са внимателно…

 • Подаръчна Кошница „Кампари“

  Подаръчна Кошница „Кампари“

  Подаръчната кошница е страхотен начин да кажем „Благодаря“. В “Благодаря” вярваме, че подаръкът не е просто предмет, а момент, който споделяме с любим човек. Продуктите в кошниците са внимателно…


В тази статия разгледахме някои от най-добрите идеи за подаръци за мъже, които включват персонализирани фото принтове и колажи, стилни снимки в рамка, разнообразни подаръчни кошници. Независимо от повода, тези подаръци са гарантирано успешен избор, който ще зарадва всеки мъж. Подчертайте уникалността и персонализацията на подаръците, за да покажете, че сте вложили мисъл и грижа в избора си.

Имате идея за фото принт или персонална кошница, пълна с любимите му продукти? Свържете се с нас на тел: [телефонен номер] или имейл: [имейл адрес].


Често задавани въпроси (FAQ)

Всички принтове ли са персонализирани?

Не всички, но повечето. Тези, които не са персонализирани, ще ги познаете по липсата на полета за качване на снимки или въвеждане на текст. Но можем да осъществим всяка ваша идея за фотопринт.

Всички принтове ли са в дървена рамка?

Да, всички фотопринтове са в дървена рамка. Вие трябва да изберете цвета, който ви харесва.

Може ли да върна принта и да ми възстановите сумата?

Може, както всеки продукт, закупен онлайн, имате право да го върнете в 14-дневен период от датата на покупката, а ние ще възстановим сумата ви.

За колко време се изработва фотопринтът?

Доставката на персонализирани подаръци обикновено отнема между 1 и 5 работни дни, в зависимост от сложността на изработката и натовареността.

Пускате ли дизайна за одобрение преди печат?

Да всеки персонализиран дизайн се изпраща на клиента за предварително одбрение преди печат.

Споделете с приятели:

Свързани Публикации

Подаръчни Кошници

Кошници пълни с изненади.

Подарък в Рамка

Персонализирани фотопринтове в рамка.