Общи Условия

 • Условия

Добре дошли в Онлайн Магазина „Подаръци Благодаря“, www.blagodarq.com. Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

 • Договор за покупко-продажба

­
Преминаването през процеса на поръчка на нашия сайт има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Вие получавате всички детайли по вашата поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

 • Право на отказ и връщане на стоката

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена (не е приложимо за кошници изготвени индивидуално за Вас или такива които съдържат продукти, със срок на годност по-малък от 15 дни). При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно до 14 календарни дни, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.
_____________________________________________________________________________

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До

Фирма „СРТ 5“ ЕООД

гр.София, с­ адрес: гр. София, ж.к. Света Троица бл.374 вх.Б ет.2 ап.27

тел: 0877 860 150

email: info@blagodarq.com

С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/

нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

…………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

– Поръчано на*/Получено на* …………………………………………………

– Име на потребителя/ите ……………………………………………………..

– Банкова сметка/IBAN/ ……………………………………………………..

– Титуляр……………………..

– Банка……………………..

– Адрес на получаване (офис на еконт/спиди) ……………………….

– Подпис на потребителя/ите ……………………..

(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата ……………………..

* Ненужното се зачертава.

________________________________________________________________________________

 • Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП и закона за електронна търговия, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

• Име и адрес за контакти на собственика: „СРТ 5” ЕООД, България, ПК 1309, гр. София, ж.к. Света Троица бл.374, вх.Б, ап. 27, емайл: info@blagodarq.com, тел. за контакти: 0877 860 150
• Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
• Всички цени са в лева с включено ДДС
• Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Плащания и доставка” или бутона „Доставка“ под всеки продукт.
• Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас.
• Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

 • Работно време

от Понеделник до Петък, от 9.00ч. до 18.00ч., с изключение на неработни дни и официални празници.

 

 • Ограничение на отговорността

Сайтът, нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт.

Стоките, които са показани в нашия онлайн магазин са обект на продажба и са описани по категория, вид и материал. blagodarq.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете и шарката на закупените стоки, дължащи се на разлики в цвета, шарката и материята на някои партиди стоки. Разлика в цветовете също е възможна, поради специфики на екраните на компютрите и устройствата, които показват уеб сайта. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ относно описанието на стоката и възможните разминавания. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването ви по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Фирмата ни не може да поема отговорност за неточна информация.

 • Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

 • Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

 • Търговски марки

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на blagodarq.com, на доставчиците му или на производителите на съответните стоки и продукти и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

 • Плащания

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж – заплаща се на куриера при получаване на стоката или по Банков път.

Разплащане с дебитни/кредитни карти.

 • Поверителност

Скъпи клиенти,
Ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

 • Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

 • Уведомяване за промени

Фирмата ни си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.