За Нас

Здравейте!

Здравейте, ние сме Росен и Таня и обичаме подаръци! Обичаме да ги създаваме, да ги подаряваме и, разбира се, да ги получаваме. Кой не обича да получава подаръци?

Но избирането на перфектния подарък не винаги е толкова приятно, колкото получаването му. Намирането на подходящ подарък, особено за близък човек, може да бъде истинско предизвикателство.

Сигурни сме, че и вие сте се озовавали в ситуацията, когато празникът наближава, а подходящият подарък все още липсва. Именно затова създадохме Подаръци „Благодаря“ – онлайн магазин, който ще улесни процеса на търсене и ще превърне всеки подарък в незабравимо изживяване.

за нас - росен и таня в кафява рамка
Подаръци Благодаря Лого

Защо "Благодаря"?!

Кръстихме магазина „Благодаря“, защото вярваме, че чувството на благодарност е най-чистото и искрено чувство. Думата „благодаря“ произлиза от старославянското „благо даря“, което буквално означава „дарявам благо“. А какво по-хубаво от това да подариш нещо, което носи благо и радост на другия? Нашата цел е именно това – да създаваме подаръци, които носят усмивки и топли чувства.

Нашата История

Идеята за Подаръци „Благодаря“ се роди от нашите лични преживявания. Колко пъти сте се лутали из магазините или сте прелиствали онлайн каталози, опитвайки се да откриете идеалния подарък за вашия партньор, роднина или приятел? И ние сме били там. Търсенето на нещо уникално и запомнящо се винаги ни е затруднявало, особено когато става въпрос за хора, които обичаме и искаме да зарадваме.

Нашата Мисия !

Ние вярваме, че всеки подарък трябва да бъде специален и да отразява личността на човека, за когото е предназначен. Затова създадохме разнообразие от продукти, които са персонализирани и направени с много любов и внимание към детайла. От подаръчни кошници и бонбониери с шоколадови цветя до персонализирани принтове и фото албуми – нашите продукти са създадени, за да направят всеки повод незабравим.

подарък за мъж
подаръчни кошници шоколади и слънчогледи

Защо да изберете нас?

Когато избирате Подаръци „Благодаря“, вие избирате качествени продукти, направени с грижа и внимание. Ние разбираме колко е важно подаръкът да бъде не само красив, но и да носи лично послание. Ето защо сме тук – за да ви помогнем да изберете и създадете най-добрия възможен подарък за вашите близки.

Свържете се с нас

Посетете нашия онлайн магазин на blagodarq.com и открийте идеалния подарък за всеки специален повод. За въпроси и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас на тел. +359 877 860 150 или на email: info@blagodarq.com

Благодарим ви, че сте с нас на това пътешествие! Нека заедно да създаваме спомени и да изразяваме благодарност чрез най-красивите подаръци.

Подаръчни Кошници

Кошници пълни с изненади.

Подарък в Рамка

Персонализирани фотопринтове в рамка.